Fix Broken Password Reset Emails When Using Paid Memberships Pro

In one of the support threads, a user complain that password reset emails arriving without the link. After a lot of checking, I found that Paid Memberships Pro is forcing HTML type emails for every email sent. The developer did implement some kind of fix when using the native WordPress mailing system but ignored the … Read moreFix Broken Password Reset Emails When Using Paid Memberships Pro

STOREDRV.Submission.Exception:SendAsDeniedException.MapiExceptionSendAsDenied

You are using office365 and you getting the error message because somewhere in your website something is overriding the email you defined to send emails inside the plugin. For example: You configured in the plugin to use the address send@domain.com this address always needs to be in the “From” field of the outgoing emails, and … Read moreSTOREDRV.Submission.Exception:SendAsDeniedException.MapiExceptionSendAsDenied

https/ssl not being added to linked attachments in Sendgrid

1) You need to “brand your links”. See the first response from SendGrid below for details and a link to instructions. See here: https://sendgrid.com/docs/ui/account-and-settings/how-to-set-up-link-branding/ 2) Then, under “Settings > Tracking” in your SendGrid account, you need to turn “click tracking” OFF. For the complete solution reported by one of our users (shanhua): https://wordpress.org/support/topic/https-not-being-added-to-linked-attachments-when-email-form-is-sent/#post-10657315 Still not using … Read morehttps/ssl not being added to linked attachments in Sendgrid

Gmail/Gsuite – Please log in via your web browser and then try again

This is not a plugin issue, please try one of the followings steps: If you’ve turned on 2-Step Verification for your account, you might need to enter an App password instead of your regular password. Sign in to your account from the web version of Gmail at https://mail.google.com. Once you’re signed in, try signing in to the mail … Read moreGmail/Gsuite – Please log in via your web browser and then try again